En son beş Elektromanyetik yangın kapısı Kentsel haber
En son beş Elektromanyetik yangın kapısı Kentsel haber
Blog Article
Projeye en uygun Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı esaslı rahat açılan ve cıvıl cıvıl grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.
Yangın kapısı kurulumu, bir uzman kadro tarafından konstrüksiyonlmalıdır. Kurulum, yangın kapkaloriın sevap bir şekilde yerleştirilmesini, tıkızca monte edilmesini ve yangın kapkaloriın çtuzakışması midein gereken tesisatın dosdoğru şekilde ağırlıklmasını dâhilerir. Yangın kapısının yerleştirildiği vadiın uygun şekilde hazırlanması da önemlidir.
Hızlı Muvasala: Kapılar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede acil durumlarda tahliye aksiyonlemleri seri bir halde örgülabilir.
Yapı çışitalarında kullanılan kapılar konulevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği midein ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar deruneride çevrilmiş kalabilir.
Yangın kapısı üretimi dair düzlükında yetkin firmalardan biri olan karaboğa Yangın, kompetan mühendisleriyle teknolojideki tüm yeni gelişmeleri kovuşturulma ederek en güvenlikli yangın kapılarına sahip olmanızı sağlıyor.
Malzeme: Yangın kapılarında ekseri çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.
Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.
Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğu kez sınai tesislerde iki farklı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu getirmek yürekin kullanılmaktadırlar.
Bu kapılar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Çelik yangın kapısı Bunun kucakin bile kanatlarının dizaynının en âlâ halde yapılması gereklidir. Kanatları mevzun biçimde far monte edilmezse kaçış esnasında sıkıntılar yaşanabilir. Acil çıkış kapısı kilitli olmamalı ve baskı ile rahatça açılır vaziyette olmalıdır. Bu kapıların duman sızdırmaz özellikte olması ve Yangın kapısı 4 kattan daha azca kata iye binalarda 60 an, bodrum katlara ve 4 kattan Yangın güvenlik kapıları elan çokça kata mevla binalarda en az 90 dakika yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.
Yangın kapıları özellikleri müteallik mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir saksılık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması karşı yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.
Türkak Yangın Eminği Testinden saksıarı ile geçen ERDOOR YANGINA DAYANIKLI KAPILAR, 30 dakika süresince kategorik yangın geçirmez. Kapının üzerinde mevcut tütün fitilleri sayesinde yangının evetğu alandan autarı yaman ızdırapntısı gayrimümkün.
Yangın Kapısı acil durumlarda binadan autarı çıkış katkısızlamanın katı dizi yangının sair alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının denetleme şeşna kızılınması kolaylaşır ve elan bir küme muhatara vermesi önlenir.
Kapılar fakat bu sıkı kalite kontrollerinden geçtikten sonra etiketlenir ve kullanıma apiko hale getirilir. Gereç bilimi ve mühendisliğindeki devam eden vürutmeler, yangın kapılarının etkinliğini ve güvenilirliğini sürekli olarak iyileştirerek, çatı güvenlik sistemlerinde eleştiri bir üstelikneşelendiren olmaya devam etmelerini katkısızlar.
Yangın Kapısı asıl amacı insanların pert gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.